Këngëtaren shqiptare e degjerojnë pas gjestit të pakujdesshëm që bëri

27.10.2017 15:01

Padyshim që Iva Aliko është një nga vajzat më të përfolura të mediave rozë.

Në fillim ajo hyri në treg bujshëm me pamjen e saj të pazakontë dhe format bombastike, e më pas jeta e saj private u kthye në kryefjalën e shtypit rozë.


Lidhja me deputetin e martuar dhe fotot nudo e rikthyen sërish në qendrën e thashethemeve.

Një fotot e fundit që Iva ka postuar në Instagram ka marrë gjithë vëmendjen e mundshme për shkak të një detaji.

Ajo duket e veshur me xhinse dhe një bluze nude, por rripin e markës Gucci e ka vënë në anë të kundërt.


Togëza është e vendosur mbrapsht dhe komentuesit kanë gjetur rastin ta komentojnë këtë gafë të saj edhe nën foto.

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Source @JOQ


Undoubtedly Iva Aliko is one of the most controversial pink media girls.

At first she came into the market with her unusual appearance and bombastic form, and then her private life turned to the royal press.

The relationship with the married MP and naked photos was restored to the gossip center.

A recent photo Iva posted on Instagram has received all the attention due to a detail.

She looks dressed in jeans and a naked blouse, but the Gucci belt has set her in the opposite direction.

The rest is set back and commentators have found the opportunity to comment on this shadow even under the picture.

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Iva Aliko

Source @JOQ