Ermal Fejzullahu një burrë me fat, Ariana më e bukur se kurrë

27.10.2017 13:08

Ariana Fejzullahu është bashkëshortja e njohur e këngëtarit Ermal Fejzullahu.

Ajo dhe Ermali janë prindërit e tre fëmijëve dhe gëzojnë një jetë të lumtur pran njëri tjetrit.


Në një fotografi të publikuar nga grimerja e njohur, Sellma shfaqet Ariana shumë e lezetshme dhe e bukur. Shikoni se si po duket ajo.

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu


Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu


Ariana Fejzullahu is the famous wife of singer Ermal Fejzullahu.

She and Ermali are the parents of three children and enjoy a happy life at one another.

In a photograph published by the well-known scarf, Sellma appears Ariana very handsome and beautiful. See how it looks.

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu

Ariana & Ermal Fejzullahu