E bija ka ditëlindjen, moderatori i njohur shqiptar i bën një dedikim prekës, Do jem me ty në fitore dhe humbje

27.10.2017 13:02

Vajza e moderatorit të njohur shqiptar, njëherësh edhe aktor i teatrit ka sot ditëlindjen.

Vajza e Devis Mukës, Negin sot mbush 2-vjetorin e saj, një ditë kjo e mbushur plot me emocione për të atin, moderatorin e “Fiks Fare”.


Muka i dedikon vogëluesh së saj disa vargje prekëse, ndërsa i premton publikisht se mbështetja e tij do ta shoqërojë atë çdo moment të jetës.

DEDIKIMI

Ndonjehere nuk do ti kuptoj zgjedhjet e tua.


Ndonjehere nuk do mund ti ndjek endrrat e tua.

Ndonjehere me duhet te le te gabosh.

Ndonjehere nuk do jemi dakort.

Por nuk do jete asnjehere, ta siguroj asnjehere qe nuk do jem ne anen tende.

Do jem gjithmon me ty, ne anen tende ... ne fitore dhe ne humbje. Sepse gjithçka qe ti ben eshte njesoj sikur ta kisha bere dhe une... sepse ti je nje pjese e imja. ME E MIRA, Gëzuar ditëlindjen Negin!

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Source @newsbomb.al


The daughter of the well-known Albanian moderator, and also the actor of the theater, has a birthday today.

Devis Mukas's daughter, Negin is now filling her 2nd anniversary, one day full of emotions for her father, moderator of "Fiks Fare".

Muka devotes some touching verses to her babies, while publicly promises that her support will accompany her every moment of her life.

dedication

Sometimes I will not understand your choices.

Sometimes I can not follow your dreams.

Sometimes I have to let you go wrong.

Sometimes we disagree.

But I will never, never assure you I will not be on your side.

I will always be with you, on your side ... in victory and in loss. Because everything you do is just as if I did it and I ... because you're a part of mine. GOOD, Happy birthday Negin!

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Devis Muka

Source @ newsbomb.al