Alketa i kërkon Fiori Dardhës të kthehet në Dance With Me, por do habiteni si ja kthen ajo

27.10.2017 12:34

Debati i ashpër  me Robert Aliajn dhe largimi i Firoi Dardhës nga “Dance with me”  për disa ditë rresht kryesonte lajmet rozë. Megjithatë duket se marrëdhëniet e saj me produksionin kanë mbetur të mira. Kjo duket edhe nga postimi i fundit i bërë nga moderatorja e cila është bashkuar me vajzat e spektaklit për të ndjekur shfaqjen “Çifti i çuditshëm” me regji të Inis Gjonit.


Fiori e ka postuar këtë foto në Instagramin e saj dhe aty nuk ka munguar as komenti i Alketës e cila i bën një thirrje moderatores:  “Në finale të gjitha bashkë. Mendojeni!”

Nuk ka munguar as përgjigjia e kësaj të fundit thjesht me disa Emoji me fytyrë që çuditet dhe disa buzëqeshje.


Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Souce @intv.al


The fierce debate with Robert Aliaj and the departure of Firoz Darda from "Dance With Me" for several days led to pink news. However, it seems that its relationship with production has remained good. This is also apparent from the last post made by the moderator who has joined the spectacle girls to watch the show "Strange Couple" directed by Inis John.

Fiori has posted this photo on her Instagram and there was also no comment on Alketas which makes a moderator call: "In the final all together. Think about it! "

There was also a lack of response from the latter with some Emoji with a strange face and some smile.

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu

Souce @ intv