Pamjet e para ku shihen shumë të dashuruar Seldi e Mimoza së bashku pas fejesës

27.10.2017 11:01

U përfol shumë lidhja e fshehur e Seldi Qalliut me Mimoza Shkodrën, shkruan “Kosovarja”.

Por, të gjitha këtyre fjalëve iu erdhi fundi, me t’u fejuar dyshja në fjalë.


Të dy janë këngëtare, dhe janë mjaftë të pëlqyer.

Ata lidhjes së tyre të dashurisë ia dhanë edhe një titull, fejesë.


U uruan nga të gjithë miqtë e dashamirët e tyre për këtë hap të madh që ndërmorën.

E tash, pas fejesës, Mimoza dhe Seldi na shfaqen në një video shumë të dashuruar.

Ne u siguruam që këtë video t’ua sjellim edhe juve që t’i shihni se sa bukur po duken.

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

 

Source @Kosovarja


The hidden connection of Seldi Qalliu with Mimoza Shkodra was widely discussed, writes Kosovarja.

But, all these words came to an end, with the pair engaged.

Both are singers, and are quite liked.

Their love affection also gave them a title, engagement.

Welcomed by all their friends and lovers for this great step they undertook.

Now, after the engagement, Mimoza and Seldi appear in a very loving video.

We've made sure we bring this video to you too, to see how beautiful they look.

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Seldi Qalliu & Mimoza Shkodra

Source @Kosovarja