Sinjali i parë i pajtimit, Xheni dhe Berardi sërish çift

27.10.2017 10:35

Prej më shumë se një jave historia mes çiftit më të preferuar nga publiku Xheni dhe Benard i ka mbajtur pezull nëse do të vazhdojnë së bashku si çift apo do të ndahen.

Në fakt gjatë kësaj jave ata nuk kanë publikuar asnjë foto së bashku, ndërsa Benardi edhe postimet e tjera i ka patur në numër të kufizuar.


Nuk mund të themi të njëjtën gjë për Xhenin, e cila duket se shumë nga postimet e saj ku duket zemërthyer i referohen Benardit. 

Megjithatë në orët e vona të mbrëmjes që lamë pas ajo ka publikuar një tjetër thënie në Instastories që na bën të mendojmë se “stuhia” ka kaluar.

“Ndaheshim të paktën njëherë në javë, “përgjithmonë”, pastaj nuk e dinim si arrinim të bënim paqe përsëri,”-shkruhet në foton e publikuar nga Xheni, ndërkohë që ajo e ka shoqëruar me një emojin e zemrës. 


Nuk dihet nëse çifti i ka dhënë fund zënkave dhe janë pajtuar, por mendohet se të paktën duket se janë në rrugë të mbarë. 

Megjithatë duket se gjithçka mbetet për t’u parë në mbrëmjen e të hënës në spektaklin e kërcimit “Dance With Me”. Xheni dhe Benardi u njohën dhe u dashuruan në reality show “Big Brother” dhe ishin një nga çiftet me më shumë mbështetje në këtë program, pasi fituan zemrën e publikut.

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Xheni Benard

Surce @Gazeta Express


More than a week ago, the story between the favorite couple from the public Jennifer and Benard has been suspended if they will continue together as a couple or they will be separated.

In fact this week they did not publish any photos together, while Benard also had other posts in limited numbers.

We can not say the same thing for John, who seems to have many of her posts that seem heartbroken to refer to Benard.

However in the late hours of the evening we left behind it has published another statement in the Instruments that makes us think that the "storm" has passed.

"We were at least once a week," forever, "and then we did not know how we could make peace again," she says in a photo published by Jenni, while she has accompanied her with a mother-in-law.

It is not known whether the couple has ended the fight and have agreed, but they are thought to at least seem to be on the right track.

However, it seems that everything remains to be seen on the evening of the dance dance "Dance With Me". Jennifer and Benard were recognized and loved in the Big Brother reality show and were one of the most supportive couples in the program after winning the public's heart.

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Jenny Benard

Surce @Gazeta Express