Këto shenja të horoskopit do ju tradhtojnë me siguri, bëni kujdes, mos bini pre e tyre, ja kush janë

27.10.2017 00:00

Sipas horoskopit këto shenja janë shumë të pa qëndrueshme dhe është vërtetuar se 5-4, tradhtojnë partnerin ose partneren.


Dashi

Nuk është ai më i keqi në botë. Ndonjëherë e ekzagjeron me komplimentet ndaj të tjerave, por vetëm sepse i pëlqen të flirtojë. Por në fund mund të rrish e qetë.


Demi

Kur të vjen me lule e çokollata, mos i beso. Ka diçka që po fsheh.

Binjakët

Është shenjë gënjeshtare dhe nuk mendon për pasojat, ndaj ki kujdes se tradhton shpesh dhe me dëshirë. Por se bën me dashakeqësi.

Gaforrja

Nëse nuk ndihet në qendër të vëmendjes mund të bëjë gjithçka. Tregoji vëmendje ose e di mirë se ç’të pret.

Luani

Nëse tradhton e bën për mëri. Mos e zëmëro sepse do të bëjë të qash. Por më parë mund ta çosh “në djall”.

Source @intv.al


According to the horoscope these signs are very unsteady and it is proven that 5-4, betray their partner or partner.

Aries

He is not the worst in the world. Sometimes exaggerates with compliments to others, but just because he likes to flirt. But in the end you can rest.

Taurus

When it comes to flowers and chocolates, do not believe it. There is something that is hiding.

Gemini

It is a lying sign and does not think about the consequences, so be careful that you betray often and willingly. But it makes me sick.

Crab

If he does not feel in the spotlight he can do everything. Pay attention or know what to expect.

Leo

If you betray him, you do it. Do not be angry because it will make you cry. But first you can take it "to the devil".

Source @ intv.al