Lori Hoxha e tha më në fund, ti je dashuria e jetës sime

26.10.2017 23:48

Një ditëlindje princeshash ku gjithçka ishte e florinjtë.Për të mos folur pastaj për fustanin e saj provokues. Por dhe motra e saj Sara nuk mbetet mbrapa. Ato jo vetëm motra por duket se së fundmi janë ‘dy rivale’ . Sara dita ditës po vjedh vëmendje nga Lori që para pak kohësh e kishte në mënjyrë absolute të gjithën për vete. Por mes tyre marrëdhënia është e adhurueshëm. 'Ti je dashuria e jetës sime’ ka shkruar Lori në foton krah motrës së saj. 


Lori Hoxha

Lori Hoxha


Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Source @gazetaexpress.com


A princess's birthday where everything was florist.For not to talk about her provocative dress. But her sister Sara does not lag behind. They do not just sister but they seem to be recently 'two rivals'. Sara day after day steals attention from Lori who recently had absolute absurdity all for himself. But the relationship between them is adorable. "You are the love of my life," Lori wrote in the snap photo of her sister.

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Lori Hoxha

Source @ gazetaexpress.com