Eni Koçi na shokoi të gjithëve, jam ende e virgjër, Genci do jetë mashkulli im i parë

26.10.2017 23:41

Çdo dalje e tyre publike e foto ku kapen mat përbën lajm, edhe pse çifti po përpiqet që lidhjen e tyre ta mbajnë sa më private. Ndonëse Eni është përfolur edhe më parë për lidhje me personazhe të famshëm, këngëtarja i ka mohuar, ndërsa me Gencin po ndodh ndryshe. Ajo as nuk e ka konfirmuar, e as nuk e ka mohuar lidhjen. Kjo ndoshta sepse Eni po përpiqet që lidhjen e saj të parë ta ruajë sa më private. 


Dhe kur themi lidhja e saj e parë, përmendim këtu edhe faktin që Genci është mashkulli i parë për Enin. Në një intervistë për "Prive" në shkurt të këtij viti, Eni deklaroi se nuk kishte të dashur. E pyetur nga gazetari nëse ishte e virgjër, Eni ngriti duart lart duke lënë të kuptohej se përgjigja është "Po" dhe ndërroi bisedë duke u shprehur: "Dhe që po thoje..."

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj


Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Eni Koci dhe Genc Prelvukaj

Source @gazetaexpress.com


Every public outcry and picture taken is news, though the couple are trying to keep their relationship private. Although Eni has been rumored to be linked to famous characters, the singer has denied it, while with Gencin it is happening differently. She has neither confirmed nor denied the relationship. This is probably because Eni is trying to keep her first relationship as private as possible.

And when we say its first connection, we mention here also the fact that Genci is the first man to Enin. In an interview for "Prive" in February this year, Eni said she did not have a girlfriend. Asked by the reporter if she was a virgin, Eni raised her hands up, pointing out that the answer was "Yes" and changed the conversation by saying "And what are you saying ..."

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Eni Koci and Genc Prelvukaj

Source @ gazetaexpress.com