Robert Berisha me këtë veprim e çmënd nga xhelozia Norën

26.10.2017 22:50

Këngëtari Robert Berisha ka realizuar një fotosesion ku duket shumë seksi. Robert Berisha nuk ka hezituar asnjëherë që të tregojë edhe fizikun e tij, sidomos muskujt.

Këngëtari e ka bërë këtë edhe tani ku ka treguar trupin e tij shumë seksi.


Ai ka realizuar një fotosesion me fotografin e njohur Veton Osmani.

Roberti pas një kohë të gjatë si instrumentist në grupin e Sinan Vllasaliut, vitin e kaluar vendosi që të vazhdojë vetë si këngëtarë solist dhe deri me tani ka realizuar disa këngë të reja.


Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Source @GazetaExpress


The singer Robert Berisha has performed a photo session where it looks very sexy. Robert Berisha has never hesitated to show his physics, especially the muscles.

The singer has done this even now where he has shown his body very sexy.

He has conducted a photo session with the famous photographer Veton Osmani.

Roberti after a long time as instrumentalist in the group Sinan Vllasaliu, last year decided to continue as soloist singer and has until now performed some new songs.

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Robert Berisha

Source @GazetaExpress