Të presësh tortën me shpatë, dasma përrallore 1,7 milion dollarëshe

26.10.2017 22:45

Kohëve të fundit kemi parë dhe shijuar shumë dasma nga personazhe të njohur shqiptarë dhe të huaj. Por së fundmi  kanë kurorëzuar dashurinë e tyre reperi amerikan Gucci Mane dhe Keyshia Ka’oir. Ata kanë organizuar një dasmë super luksoze dhe shumë ekstravagante që ka kushtuar 1.7 milion $.

Ajo që ka rënë në sy të të gjithë të ftuarve ishte torta gjigande 75 mijë dollarë, ku për ta prerë reperit dhe bashkëshortes i nevojitej një shpatë. Torta ishte 10 kate dhe ishte bërë më 8000 lule sheqeri të punuara me dorë dhe 2500 kristale swarovski.


Familjarë, miq, shumë të famshëm të tjerë të Hollywood ishin të ftuar në ceremoninë përrallore të reperit Gucci Mane i cili lidhi kurorë me Keyisha Ka’oir. Ajo dukej mahnitëse me fustanin e saj të bardhë, i cili rrezatonte nën dritën e diamantëve dhe Kristaleve.

Gucci Mane


Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

 

Source @Blitz.al


Recently, we have seen and enjoyed many weddings by renowned Albanian and foreign characters. But recently they crowned their love rapper Gucci Mane and Keyshia Ka'oir. They have organized a super-luxury and very extravagant wedding that has cost $ 1.7m.

What has come to the eyes of all the guests was giant cake 75 thousand dollars, where to cut the rapper and his wife needed a sword. The cake was 10 floors and was made up of 8000 hand-made sugar flowers and 2500 swarovski crystals.

Families, friends, and many other Hollywood celebrities were invited to the fairy tale of Gucci Mane, who linked the wreath with Keyisha Ka'oir. She looked stunning with her white dress, which radiated in the light of diamonds and crystals.

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Gucci Mane

Source @ Blitz.al