Ditë të vështira për Bihter, aktorja çdo ditë në spital

26.10.2017 22:39

Aktorja turke Beren Saat, e cila është e njohur për publikun shqiptar me disa role në seriale, por sidomos me atë të Bihterit në “Dashuri e ndaluar”, ditët e fundit po i kalon në spital.

Megjithëse është përpjekur ta mbajë sa më larg nga vëmendja publike jetën private, lëvizjet e shumta nga shtëpia në spital nuk kanë kaluar pa u komentuar.


Siç shkruajnë mediat turke, e ëma e aktores së njohur, Ayla Saat, është në spital prej disa ditësh. Shkak i shtrimit të saj janë bërë problemet reumatike. Mësohet se Ayla Saat nuk ka mundur të lëvizë kohët e fundit për shkak të enjtjes së duarve dhe të këmbëve.

Për këtë arsye, aktorja është parë ta vizitojë çdo ditë të ëmën në spital duke u kujdesur për gjendjen shëndetësore të saj.


Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Source @revistaclass.al


Turkish actress Beren Saat, who is known to the Albanian public with several roles in the series, but especially with the one in the "Forbidden Love", is recently being taken to the hospital.

Though he has tried to keep private attention away from public attention, numerous moves from home to hospital have not gone without comment.

As Turkish media writes, Ayla Saat's famous actress's mother is in hospital for several days. Because of its rash, the rheumatic problems have arisen. It is learned that Ayla Saat has not been able to move recently because of swelling of his hands and feet.

For this reason, the actress is seen to visit her mother's hospital every day, taking care of her health condition.

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat

Source @ revistaclass.al