Flori Mumajesi degjeneron Elvana Gjatën, shikoni çfarë video publikon ai

26.10.2017 22:16

Flori ka publikuar një video e cila ishte e gjitha një kunjë ndaj një personazhi që së fundmi ishtetransformuar. Paralelisht në rrjetet sociale këngëtarja dhe ish bashkëpuntorja e tij Elvana Gjata ka publikuar disa foto që na kanë lënë pa fjalë me gjoksin e saj. Mos vallë Flori i ka të gjitha këto kunja me këngëtaren. Ai ka kërkuar të kthehemi pas në kohë për të parë se si ajo dukej në të vërtetë.


Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana


Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Flori dhe Elvana

Source @gazetaexpress.com


Flori has published a video that was all a penny to a character that has recently been transformed. Parallel to social networks, singer and former co-worker Elvana Gjata has published some photos that have left us speechless with her breasts. Does Flori have all these pairs with the singer. He has asked to go back in time to see how she actually looked.

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Flori and Elvana

Source @ gazetaexpress.com