Do të vini duart në kokë, Noizy çmënd rrjetin, kaq shumë para si keni parë as në ëndërr

26.10.2017 21:27

Tani me siguri do filloni të dyshoni se çfarë pune tjetër bën Noizy! Ai është një nga reperat më të suksesshëm shqiptarë dhe jo më kot ka firmosur një kontratë me kompaninë prestigjoze “Universal”. Me shumë këngë hit në repertorin e tij dhe me shumë koncerte në Shqipëri dhe Evropë, Noizy numëron një numër të madh fansash. Ndodh shpesh herë që Rigelsi të reklamojë blerjet e shtrenjta apo shumën e parave që merr në një koncert, por kjo foto e tij e fundit do t’ju bëjë të vini duart mbi kokë.


Ai ndodhet aktualisht në Zvicër dhe ka postuar një foto në Snapchat ku duken një shumë jashtëzakonisht e madhe Euro-sh, shumë tufa të vendosura njëra mbi tjetrën, në një çantë të zezë. Noizy kujdeset gjithmonë për diçiturat e goditura dhe këtë herë ka shkruar: “Nëse nuk flisni Euro, nuk ju dëgjoj dot”. Sa shumë qenka paguar, ose...mund të jenë edhe disa “kursime”.

Noizy


Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Source @intv.al


Now you will probably begin to doubt what other work does Noizy do! He is one of the most successful Albanian performers and has not in vain signed a contract with the prestigious "Universal" company. With many hit songs in his repertoire and with many concerts in Albania and Europe, Noizy counts a huge number of fans. It happens often that Rigelsi advertises expensive purchases or the amount of money he takes at a concert, but that last photo will put you on your head.

He is currently in Switzerland and has posted a photo on Snapchat where he looks a huge sum of Euros, many bundles placed one over the other, in a black bag. Noizy always cares about hit strings and this time he wrote: "If you do not speak Euro, I can not hear you." How much is paid, or ... there may be some "savings".

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Noizy

Source @ intv.al