Armina zbulon si ia rrëmbeu zemrën Shkëlzen Berishës, ja sekreti

26.10.2017 21:12

Blogerja Armina Mevlani dhe djali i ish-kryeministrit Sali Berisha janë ndër çiftet më të konsoliduara. Dashuria e tyre ka nisur prej disa vitresh dhe duket se nuk ka ndërmend të shterojë, këtë e tregojnë me anë të dedikimeve që i bëjnë njëri-tjetrit.Armina dhe Shkëlzeni nuk e kanë thënë asnjëherë publikisht si janë njohur. Mirëpo Armina ka zbuluar një detaj që e ka ndihmuar blogeren t’i rrëmbejë zemrën të dashurit, shkruan newsbomb.al.


Sot blogerja ka publikuar disa foto me rradhe, në të cilat tregon si të vishemi në një takim. Siç duket veshja ka qenë një element kryesor që Armina ka përdorur për t’i rrëmbyer zemrën Shkëlzenit, të tjerat duhet të presim të na i thotë në vazhdim.

Armina Mevlani


Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Source @newsbomb.al


Blogger Armina Mevlani and the son of former Prime Minister Sali Berisha are among the most consolidated couples. Their love has begun for a few years and seems to have no intention of exhausting, this is shown by the affairs they make each other.Armina and Shkëlzen have never publicly spoken of how they are known. Armina, however, has uncovered a detail that has helped her blog to snatch her loved ones, writes newsbomb.al.

Today, the blogger has published some photos in a row, showing how to dress in a meeting. Apparently apparel has been a key element that Armina has used to hijack Shkëlzenit's heart, others should expect to tell us the following.

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Armina Mevlani

Source @ newsbomb.al