Si ta quaj këtë dashuri, Arnav gjen diçka të Shamit në dhomën e Kushit, ja çdo ndodhë nesër

26.10.2017 19:38

Komshinjtë e Kushit vijnë tek Arnav dhe i kërkojnë atij të rregullojë gjëra. Në fakt atyre i ka thënë Kushi që Arnav di të bëjë gjithçka. Arnav refuzon. Por më pas pranon duke i thënë Kushit se do i ndihmojë komshinjtë vetëm nëse nesër ata kthehen në shtëpinë Raizada. Kushi nuk ka zgjidhje tjetër dhe pranon. Arnav rregullon gjithçka.


Halla sheh çfarë po ndodh dhe i bërtet komshinjve që e vunë në punë Arnavin. Ajo i bërtet edhe Kushit. Arnav rrëzohet. Kushi qesh. Ai shkon të pastrohet dhe Kushi e lag me zorrë. Arnav e sheh me nerva. Manorma sheh një ëndërr të frikshme me Pajalin. Kushi bën gati shoqen e saj (Pretika) për dasmë. Mamaja e Pretikës i thotë Kushit dhe Garimas se është shumë e shqetësuar për dasmën.

Kushi dhe Garima e qetësojnë. Shoqet e pyesin Kushin për dasmën. Kushi mërzitet. Ndërkohë Arnav po kalon aty dhe i dëgjon. Arnav dhe Kushi kujtojnë martesën e tyre. Ato i kërkojnë Kushit të përshkruajë si ishte në dasmë dhe Kushi e përshkruan shumë bukur duke i gënjyer. Arnav e dëgjon. Kushi sheh Arnavin. Ai largohet duke kujtuar atë ditë shkruan revistawho.com.


Arnav shkon në dhomë dhe duke kërkuar për një dokument gjen një letër paketimi. Ai nervozohet kur lexon që ajo letra e paketimit të një dhuratë që Sham i ka bërë Kushit. Kushi fton Arnavin për ahengun e dasmës së Pretikas por Arnav nuk pranon dhe i thotë Kushit ta lërë vetëm. Halla pyet Kushin nëse mes saj dhe Arnavit ka ndonjë problem pasi ai nuk po vjen në aheng.

Kushi i thotë se Arnav ka punë. Dhëndri me prindërit e tij vijnë. Prindërit e dhëndrit nuk i pëlqejnë përgatitjet për dasmën dhe as bizhuteritë e nuses pasi janë të lira. Ata sillen shumë keq. Arnav merr vesh që dhëndri që po martohet është punonjës i tij. Ai e heq nga puna.

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Arnav dhe Kushi

Source @revistawho.com