Ky është detaji që na shpëtoi të gjithëve nga Miram Cani, ja për çfarë bëhet fjalë

26.10.2017 19:32

 

Këngëtarja e njohur Miriam Cani, pasi i dedikoi kohë përkujdesjes së vajzë s së saj Ameli u shpreh më e frymëzuar se kurrë për kthimin e saj me projekte muzikore.  Partnerja e kantautorit Alban Skënderaj u shfaq më në formë se kurrë më parë. Binte në sy dekolteja e saj paksa e ekzagjeruar që çorjentoi publikun. Në një farë mënyre u reflektua dhe me rekordin e audiencës që kishte thyer Rudina Magjistari.

 


Miriam Cani

 

Miriam Cani

 


Miriam Cani

 

Miriam Cani

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Miriam Cani

 

Source @gazetaexpress.com


The well-known singer Miriam Cani, after dedicating her time to caring for her daughter Amel, was more inspired than ever for her return with musical projects. Partner of the singer-songwriter Alban Skenderaj appeared more in shape than ever before. She looked at her slightly exaggerated decollete that disrupted the public. Somehow it was reflected in the audience record that Rudina Magician had broken.

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Source @ gazetaexpress.com