Seldi romantik, ja çfarë i bën Mimozes pas fejesës

26.10.2017 17:32

Bëhet fjalë për dy këngëtarët Seldi Qalliu e Mimoza Shkodrën, transmeton Gazeta Express. Çifti simpatik ditë më parë dashurinë e tyre e kurorëzuan me fejesë në Zvicër në një festë private vetëm me rrethin e ngushtë familjar. E Seldi çdo ditë e më shumë po tregon se është tejet i dashuruar dhe romantik. Këtë më së miri mund ta vëreni përmes imazheve që ai publikon së bashku me Mimozën në rrjetet sociale.

Vetëm pak më parë Seldi në llogarinë e tij në Instagram ka postuar një video ku shihet së bashku me Mimozën. E për asnjë moment nuk heziton t’ia shpreh dashurinë asaj.


“@mimozashkodra” dhe një emoji zemër kishte lënë Seldi.

 

Ndryshe, çifti simpatik i estradës, pak kohë më parë kishte konfirmuar lidhjen e tyre përmes disa fotografive ku ata shihen së bashku në Zvicër.


Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza


Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

Seldi dhe Mimoza

 

@mimozashkodra ❤️

A post shared by SQ🎧 (@seldi__qalliu) on

Seldi dhe Mimoza

Source @gazetaexpress


It is about the two singers Seldi Qalliu and Mimoza Shkodra, transmeton Gazeta Express. The charming couple the day before their love was crowned with swirling in Switzerland on a private holiday only with the close family circle. And Seldi is showing more and more love and romance every day. This can be best seen through the images he publishes together with Mimoza on social networks.

Just a few days ago, Seldi on his Instagram account posted a video that he saw together with Mimoza. And for a moment she does not hesitate to express her love to her.

"@mimozashkodra" and a heart emoji had left Seldi.

Otherwise, the charming couple of the evening, a short time ago, had confirmed their link through some pictures where they are seen together in Switzerland.

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza


Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

Seldi and Mimoza

@mimozashkodra ❤️

The post shared by SQ🎧 (@seldi__qalliu) is

Seldi and Mimoza

Source @gazetaexpress