Xheni nuk i flet dot Benardit, i dërgon sinjale me rrjetet sociale

26.10.2017 16:27

Prej ditësh tashmë çifti i njohur i dalë nga reality show Big Brother Xheni dhe Benard janë në një krizë dhe nuk dihet nëse do të vijojnë bashkë apo do të ndahen.

Mesa duket komunikimi i tyre këto ditë është i pakët pasi Xheni shpesh poston në Instastories fjalë të një vajze të zhgënjyer në dashuri që mesa nuk ja thotë dot drejtpërdrejtë Benardit. 


Një nga shprehjet që ka bërë më tepër përshtypje është: 

"Shoh një burrë, një burrë tjetër, edhe një tjetër. Bëj shaka, nuk ka kaq shumë burra në ditët e sotme",-përfundon një nga postimet e saj në Instastories. 

Gjatë spektaklit të javës së kaluar në “Dance With Me” ka qenë djali nga Laçi, i cili u shpreh se po kalonin një krizë në çift dhe nuk i dihet se çfarë do të ndodhte më pas. 


Nga ana tjetër është Xheni, e cila duket më e pikëlluara dhe e mërzitura për këtë situatë që po kalojnë gjykuar edhe nga postimet e saj në rrjete sociale.

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Xheni & Benard

Source @Gazeta Express


From now on, the well-known couple from the reality show Big Brother Jennifer and Benard are in a crisis, and they are not sure if they will continue together or they will be separated.

Apparently their communication these days is scarce since Jenny often posts in the Instastories the words of a girl disappointed in love that you can not tell directly to Benard.

One of the most impressive expressions is:

"I see a man, another man, another. I'm joking, there are not so many men nowadays," concludes one of her posts in the Instastories.

During the last week's spectacle at Dance With Me, the guy from Laçi, who said they were going through a couple crisis, is unaware of what would happen next.

On the other hand, it's Jenni, which looks saddened and overwhelmed by this situation that is being judged by its posts on social networks.

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Jens & Benard

Source @Gazeta Express