Ky urimi i Albi Nakos për ditëlindjen e Klaudia Pepës na bëri shum konfuz, mos vallë janë bashkuar sërish

26.10.2017 16:13

Ditën e sotme, me shumë mundësi nëse ju ka ‘rënë rruga’ në profilin e balerinës Klaudia Pepa në Instagram e keni parë se ajo sot feston 25 vjetorin e lindjes. Mbi krevat dhe me plot dhurata pranë, ajo çka të gjithë pyesnim teksa shihnim foton ishte: “Po Albi Nako, i ka dhuruar ndonjë gjë sot?”


Më shpejtë nga sa menduam, vumë re se në fakt Nako ka vendosur ta urojë Klaudian në komentet e fotos së ditëlindjes. “Edhe 75 vite të tjera t’i jetosh e lumtur, e gëzuar siç ke zemrën. Gëzuar ditëlindjen!” – ka përfunduar Albi.

Për hir të së vërtetës, nëse ky është i vetmi urim që Albi i ka bërë, me konsideratën që ai ka shprehur për Klaudian edhe pas ndarjes na duket pak i vaktët, megjithatë dukshëm mund të vihet re gjithë dëshira e mirë që ai ka për vajzën që dikur kishte në krahë.


Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Klaudia Pepa dhe Albi Nako

Source @blitz.al


Nowadays, most likely if you've 'dumped' the profile of ballet dancer Klaudia Pepa on Instagram you've seen that she celebrates 25th birthday today. Above the bed and full of presents, what we all asked as we looked at the picture was: "What about Albi Nako, has he donated something today?"

Faster than we thought, we noticed that Nako actually decided to congratulate Klaudian in the comments of the birthday photo. "Another 75 years to live happy and joyful as you have your heart. Happy birthday! "- Albi finished.

For the sake of the truth, if this is the only congratulations Albi has made, with the consideration he has expressed for Claudius even after the separation seems to us a bit slim, however clearly can be noticed all the good wish he has for the girl which was once in his arms.

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Klaudia Pepa and Albi Nako

Source @ blitz.al