Do të tmerroheni kur të shihni si duket Kim Kardashian pa grim

26.10.2017 14:51

Ajo zakonisht cilësohet si femër e përsosur. Por Kim Kardashian u duk shumë më ndryshe përderisa ishte duke shkuar në palestër në Beverly Hills.

E veshur në trenerka dhe një bluzë pa krahë, Kim Kardashian befasoi me pamjen e saj, përderisa u shfaq pa grim, transmeton Gazeta Express. Ajo me të vërtetë duket shumë më ndryshe. 


Shikoni fotot më poshtë:

Kujtojmë se bukuroshja Kardashian muaj më parë ishte kritikuar edhe për pamjen e saj plot celulit. Si pasojë e kësaj, Kim kishte humbur një numër të madh të ndjekësve në Instagram.


Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Source @Gazeta Express


She is usually termed a perfect female. But Kim Kardashian looked much different as he was going to the gym in Beverly Hills.

Dressed in trainers and a wavy waistcoat, Kim Kardashian surprised her appearance as she appeared without makeup, reports Gazeta Express. It really looks a lot different.

Look at the pictures below:

We recall that Kardashian beauty months ago was criticized for its full-bodied appearance. As a result, Kim had lost a large number of Instagram followers.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Source @Gazeta Express