Nuk do e besoni çfarë bën Lorik Cana me partneren në ashensor

26.10.2017 12:52

Fjalimi i tij i lamtumirës i përloti të gjithë. Askush nuk mbeti indiferent teksa Cana mbante në krahë djalin, Bojken dhe përshëndetej me fansat me lot në sy.

Por po aq serioz sa ç'mund të shfaqet, ish kapitenin e karakterizon edhe një natyrë gazmore. E kemi parë këtë në intervista të ndryshme, në rrethana shoqërore me miqtë si dhe tani me gruan, Monica, e cila është mjaft aktive në rrjetet sociale.


Ajo poston shpesh momente me bashkëshortin nga përditshmëria në Instagram, si kjo në ashensor ku të dy shfaqen në formë dhe të qeshur me Lorikun që shpenguar bën mimika për humor.

Çifti simpatik duket se kanë një marrëdhënie të bukur ku krahas suksesit dhe imazhit pozitiv që përcjellin, nuk mungojnë as buzëqeshjet dhe humori i mirë.


Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Source @intv.al


His farewell speech scolded everyone. No one remained indifferent as Cana had his son Bojken in his arms and greeted the fans with tears in his eyes.

But as serious as it could be, the former captain characterizes a cheerful nature. We have seen this in different interviews, in social circumstances with friends and now with his wife, Monica, who is very active in social networks.

She often spends moments with her spouse from Instagram's daily life, like this in the elevator where they both appear in shape and laugh at Lorik's redeeming mummies.

The charming couple seem to have a beautiful relationship, in addition to the success and positive image they follow, there is no lack of smiles and good humor.

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Lorik Cana

Source @ intv.al