Geti nuk i ndahet më Marinës, aq xheloz sa e shoqëron edhe kur takon shoqërin e vjetër

26.10.2017 12:38

Kanë vetëm pak kohë që janë lidhur në martesë pas një lidhje disavjeçare dhe mesa duket moderatorja Marina Vjollca dhe reperi Getoar Selimi nuk dinë të ndahen më nga njëri-tjetri.

Ka qenë Marina, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ndërkohë që ishte duke shijuar një gotë vetë në shoqërinë e Getit dhe të gazetarit të njohur sportiv Dritan Shakohoxha. Moderatorja bukuroshe vijon të ruajë lidhjet me ish-kolegët, të cilat veç të tjerave i ka miq.


Marina & Getoari

Marina & Getoari


Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Source @Gazeta Express


They have only been in marriage for a few years, and moderator Marina Vjollca and rapper Getoar Selimi do not know how to split.

It has been Marina, which has published on a social network a photo while enjoying a glass in the company of Getit and renowned sports journalist Dritan Shakohoxha. The lovely moderator continues to maintain ties with former colleagues, which among others have friends.

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Marina & Getoari

Source @Gazeta Express