Ermali publikon një foto, ja si duket Ami në pritje të fëmijës së dytë

26.10.2017 11:41

Krahas fotos Ermali ka shkruar: “Dy prindër të lumtur”. Ndërkohë shohim se tashmë shtatzënia është mjaft e dukshme tek Ami, e cila në këtë foto na shfaqet më forma mjaft të rrumbullakosura.  Megjithatë në këtë foto ajo duket më rrezëllitëse dhe në formë se kurrë. Ermali dhe Ami aktualisht janë prindër të Joelit, ndërkohë që së shpejti do të bekohen me një vajzë.


Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal


Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Ami dhe Ermal

Source @gazetaexpress.com


Along with the picture Ermali wrote: "Two happy parents". Meanwhile we see that pregnancy is already quite visible at Ami, which in this picture appears to us in quite rounded form. Yet in this picture it seems more shimmering and in shape than ever. Ermali and Ami are currently Joel's parents, while they will soon be blessed with a girl.

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Ami and Ermal

Source @ gazetaexpress.com