Intervista e Miriam Canit prek të atin, ja çfarë bën ai pas kësaj

26.10.2017 10:59

Gjatë kësaj interviste të ndjerë ku ajo u përlot disa herë, Miriam foli edhe për familjen e saj, humbjen e nënës dhe marrëdhenies me pjesën tjetër.  Kaq ka mjaftuar që edhe babai i saj, Agim Cani, të bëhej nostalgjik dhe të publikonte në rrjete sociale një foto të tyre kur Miriami ishte vetëm një foshnje. 


Krahas fotos ai ka shkruar: “Jemi pak per te humbur e per tu asimiluar ne shqipetaret ......Atdheu nuk ka nevoje per ne , ne kemi nevoje per Ate... ????????????????????????...dashuria per shqipetarine dhe Shqiperine jetohet dhe nuk mesohet...foto me Miriamin e vogel......ajo tani eshte me Ameline...,”-përfundon ai në rrjete sociale. 

Nuk është hera e parë që babai I këngëtares së njohur tregon detaje dhe çaste nga rritja e së bijës.


Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Source @gazetaexpress.com


During this late interview where she screamed several times, Miriam also spoke about her family, mother's loss and relationship with the rest. So it was enough for her father, Agim Cani, to become nostalgic and to publish on their social networks a picture of them when Miriam was just a baby.

In addition to the photo he wrote: "We are a bit lost and assimilated to Albanians ...... Father does not need us, we need him ... ??????????? ... love for Albanians and Albania live and not taught ... photo with little Miriam ... she is now with Ameline ..., "- he ends up in social networks.

It is not the first time that the father of the famous singer shows details and moments of the rise of the daughter.

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Source @ gazetaexpress.com