Roza Lati provokon mamanë, do çuditeni si e shan ajo

26.10.2017 10:42

Rita Lati është dalluar gjithnjë për marrëdhënien e hapur që ka ruajtur me vajzën. Edhe sot, kur Roza është e rritur, ato të dyja darkojnë jo vetëm si nënë e bijë por edhe si dy mikesha të mira. Megjithatë nuk përjashtohen rastet kur moderatorja edhe e tepron ndonjëherë për mami Ritën dhe në rastë të tilla nuk i kursehet edhe ndonjë sharje nga aktorja.


 

Diçka e ngjashme ndodhi pikërisht mbrëmjen e kaluar kur teksa po darkonin në një restorant, Rita gjatë gjithë mbrëmjes i kishte kërkuar Rozës t’i bënte një foto. Ndërkohë që po mendonte se po bënte foto, 29 vjeçarja nuk i le shakatë as me mamanë dhe i bën video. Pasi Rita e mëson këtë, nuk ia kursen një sharje e cila Rozës i shkakton të qeshura pa fund.

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati


Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Rita dhe Roza Lati

Source @intv.al


Rita Lati is always distinguished for the open relationship she has maintained with her daughter. Even today, when Rose is grown, they both dine not only as a mother and daughter but also as two good friends. However, it is not excluded that the moderator is ever too late for Mom Rita and in such cases is not spared any screams from the actress.

Something similar happened last night when, as they were having dinner at a restaurant, Rita had asked Rosa to take a picture all evening. While he was thinking of making pictures, the 29-year-old does not let go of his mother or make a video. Once Rita learns this, she does not spare a lash that causes Rose to end laugh.

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Rita and Roza Lati

Source @ intv.al