Sinani shfaqet në krahët e një bukurosheje, nuk është Andrra

26.10.2017 00:36

Këngëtari Sinan Hoxha dhe e shoqja Andrra Destani kanë një marrëdhënie të kosoliduar, e këtë e vërteton sjellja e një djali në jetë. Mirëpo në foton e fundit shfaqet së bashku me një tjetër këngëtare, me Lule Mustafën. Këngëtari mësohet se ka miqësi të madhe me motrat Mustafa, ndaj së fundmi është parë shpëshherë në shoqërinë e tyre. Siç shihet dhe në foton e publikuar së fundmi në rrjerë sociale Hoxha shihet nën shoqërinë e njërës prej motrave Mustafa, Lulen.


Sinan Hoxha dhe Lule Mustafa

Andrra dhe Sinani


Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Andrra dhe Sinani

Source @newsbomb.al


Singer Sinan Hoxha and his wife Andrra Destani have a consolidated relationship, which is confirmed by the behavior of a boy in life. But in the last picture he shows up with another singer, Lule Mustafa. The singer is taught to have a great friendship with sisters Mustafa, and has recently been seen in their society. As can be seen in the recently published social picture Hoxha is seen under the company of one of the sisters Mustafa, Lulen.

Sinan Hoxha and Lule Mustafa

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Andrra and Sinani

Source @ newsbomb.al