Do ta bëjë baba, ja cili është partneri i Zajminës

26.10.2017 00:31

Një lidhje prej rreth 13 vitesh, e cila vitin që shkoi u duk se do të mbyllej me kaq, por vetëm pak muaj më vonë Zaimina Vasjari mori propozimin më romantik për martesë pikërisht në Maldive, dhe kështu historia e çiftit vazhdoi.Sot këngëtarja është në pritje të fëmijës së parë me partnerin e saj, të cilin nuk e ka bërë asnjëherë publik, por prej kohësh flitet se është biznesmeni Klodian Asllani, me të cilin ka edhe foto të bëra nga paparacët të cilat qarkullojnë në rrjet.


Por siç kuptohet nga disa foto në profilin e Instagramit të Klodianit dhe komentet pasuese, ai është baba i një vajze. Pak minuta më parë në Instastory, ai ka publikuar një foto me një vajzë në krah, të cilin e uron për ditëlindje, dhe mendohet se është e bija, por pak me rritur nga fotoja e mëparshme në Instagram.

Nga çfarë mund të shihet, Zaimina nuk fshihet shumë nga profili i tij, duke mos ia kursyer “like-et” në thuajse të gjitha fotot e tij. Ndërkohë sa i takon jetës së tij dhe familjes së mëparshme, ende nuk dihet asgjë.


Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

 

Klodian Asllani


Zaimina Vasjari

Zaimina Vasjari

Zaimina Vasjari

Zaimina Vasjari

Zaimina Vasjari

Source @joq.al


A connection of about 13 years, which last year seemed to end with that, but only a few months later Zaimina Vasjari received the most romantic marriage proposal in the Maldives, so the couple's history went on. So the singer is in expectation of the first child with her partner, who has never made public, but has long been told that she is businessman Klodian Asllani, with photos of the paparazzi that circulate on the network.

But as it is understood by some pictures in Klodian's Instagram profile and subsequent comments, he is the father of a girl. A few minutes ago at Instastory, he published a picture with a girl in the arm, whom she wishes for birthdays, and is thought to be her daughter, but a little older than the previous photo on Instagram.

From what can be seen, Zaimina does not hide much of his profile, sparing "like" in almost all of his pictures. Meanwhile, as far as his life and the former family are concerned, nothing is known yet.

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani

Klodian Asllani


Swear by Vasjari

Swear by Vasjari

Swear by Vasjari

Swear by Vasjari

Swear by Vasjari

Source @ joq.al