Luana kokë më kokë me Ermalin, pas Rashelit, një tjetër kolege iku nga Ermali për tu bashkuar asaj

26.10.2017 00:21

Luana Vjollca ‘’kokë më kokë’’ me Ermal Mamaqin…
Një ndër lajmet më të përfolur këto ditë në media ishte lajmi që tashmë Luana nuk është larguar nga ‘Top Channel’ si motra e saj, Marina si dhe moderatorja seksi do të ketë një program që do të transmetohet çdo të shtune në mbremje dhe do të quhet “Shiko kush luan”. Në spotin e publikuar nga Luana u zbulua se krah moderatores do të jenë edhe Edi Manushi dhe Gent Hazizi si dhe autor programi do të jetë gazetari i njohur Blendi Salaj.


Ky i fundit ka tregua për “TiranaPost” se një tjetër pjestare do të jetë në ketë program dhe bëhet fjalë për këngëtaren e dashur, Filloreta Raçi, shkruan intv.al. Fifi i është bashkuar stafit muzikor, pra pjesë e orkstrës. Këngëtarja sezonin e kaluar u largua nga orkestra e “Xing me Ermalin” pasi u përfol se kishte konflikte me Mamaqin. Por edhe Rasheli, e cila ishte vajza qe shoqëronte Ermalin të shtunave është larguar prej emisionit. Tani presim të shohim sesi Mamaqi-Vjollca do të jenë me konkurrencën.

Luana Vjollca 


Luana Vjollca 

Luana Vjollca 

Luana Vjollca 

 

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi dhe Fifi

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi

Source @intv.al


Luana Vjollca 'head to head' with Ermal Mamaqi ...
One of the most rumored news these days in the media was the news that Luana has not left the 'Top Channel' as her sister, Marina and the sex moderator will have a program that will be broadcast every Saturday night and will is called "See who plays". In the spot published by Luana, it was revealed that the moderator's side will be Edi Manushi and Gent Hazizi as well as the author of the program will be the famous journalist Blendi Salaj.

The latter has told "TiranaPost" that another member will be in this program and it is about the beloved singer, Filloreta Raçi, writes intv.al. Fifi has joined the music staff, or part of the orchestra. The singer last season left the orchestra of "Xing with Ermalin" after being rumored to have conflicts with Mamaqi. But Rasheli, who was the girl accompanying Ermal on Saturdays, had left the show. Now we look to see how Mamaqi-Vjollca will be with the competition.

Luana Vjollca

Luana Vjollca

Luana Vjollca

Luana Vjollca

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi and Fifi

Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi

Source @ intv.al