Burak Ozcivit aksidentohet gjatë xhirimeve të filmit, aktori dërgohet në spital

25.10.2017 23:59

Aktori i njohur Burak Ozcivit është duke xhiruar filmin "Can Feda" megjithatë jo çdo gjë ka shkuar siç pritej. Sipas gecce.com, aktori ka pësuar një dëmtim gjatë xhirimeve në Eskisehir. Menjëherë, aktori është dërguar në spital për të marrë ndihmën e parë.  Sipas burime pranë Burak, ai është dëmtuar në kyçin e këmbës dhe xhirimet janë pezulluar për momentin derisa aktori të jetë shëruar plotësisht. Në këtë film, Burak interpreton së bashku me Kerem Bursin.


Burak Ozcivit

Burak Ozcivit


Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Source @indeksonline.net


Well-known actor Burak Ozciv is filming "Can Feda" but not everything has gone as expected. According to gecce.com, the actor suffered an injury during filming at Eskisehir. Immediately, the actor was sent to the hospital to get first aid. According to sources near Burak, he was injured in the ankle and the shooting was suspended for the moment until the actor was fully healed. In this film, Burak interprets together with Kerem Bursin.

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Burak Ozcivit

Source @ indeksonline.net