Zbulohet lidhja e Miriam Canit me Ajola Xoxën

25.10.2017 23:52

E ftuara e radhës në emisionin ‘Rudina’ është këngëtarja Miriam Cani. Pas një periudhe të gjatë larg ekranit Miriami rikthehet në super formë.Gjithmonë tërheqëse dhe mjaft e detajuar për një paraqitje perfekte. Miriami ka njoftuar se do të vijë me një këngë të re në 15 nëntor, një bashkëpunim me Alban Skënderajn, partnerin e saj. Këngëtarja ka treguar se kënga ‘Meteor’ do të vijë me një videoklip bashkëpunim me Ajola Xoxën, bashkëshorten e Erion Veliajt.


Kjo është hera e parë për Ajolën që vjen si një regjizore. Mirami gjithashtu ka pohuar se më vonë do të ketë një këngë të re për të cilën nuk mund të tregojë detaje.

Miriam Cani


Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Source @Gazeta Express


The next guest on the 'Rudina' show is singer Miriam Cani. After a long period of time out of the screen, Miriam returns to super form. Always attractive and very detailed for a perfect performance. Miriam has announced that he will come with a new song on 15 November, a collaboration with Alban Skënderaj, her partner. The singer has shown that the song 'Meteor' will come with a video clip collaboration with Ajola Xoxa, Erion Veliaj's wife.

This is the first time for Ajola who comes as a director. Mirami also claimed that later there will be a new song for which he can not show details.

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Miriam Cani

Source @Gazeta Express