Pak ditë pasi pranoi lidhjen me Klean, shpërthen keqas Elgit Doda

12.10.2017 16:19

Vetëm pak ditë më parë pas një odiseja të gjatë mohimesh dhe përgjigjesh evazive, përmes të njëjtës foto në Instagram kantautori Elgit Doda dhe këngëtarja Klea Huta pranuan se janë në një lidhje dashurie.

Madje përmes ndjekësve dhe artistëve të ndryshëm u mësua, se çifti kanë më shumë se 1 vit e gjysëm së bashku, por kanë qenë mjaft të kujdesshëm  për ta fshehur lidhjen larg syve të mediave dhe ndjekësve.


Megjithatë paraditen e sotme kantautori Elgit Doda ka habitur me një postim të gjatë në rrjete sociale, ku shprehet se mjafton të kesh një lidhje, apo të bësh një skandal për të qenë në qendër të vëmendjes. 

Ai gjithashtu ka vënë në dukje se tashmë krijimi i artit, këngëve të bukura dhe fitimi i çmimeve të ndryshme në festivale nuk kanë më rëndësi përpara lajmeve të skandaleve.


Statusi i plotë i kantautorit Elgit Doda në rrjete sociale:

Çfarë i duhet arti një artisti?

Në Shqipëri, në vendin ku jetojmë e punojmë mjafton të krijosh një lidhje, mjafton të prodhosh një skandal, mjafton të bësh një “scoop” dhe je në qendër të portaleve. Vërshojnë telefonatat për emisione… Nuk ka rëndësi nëse përfaqëson llum apo intelekt!

Puno ti o vëlla, rri pa gjumë, lodhu pa fund, bëj këngë, fito festivale, prodho hite muzikore, askush se vret mendjen se kto gjëra janë lajmi i vërtetë dhe duhet ta ushqesh publikun dhe të marrësh klikime dhe audiencën e merituar.

I/e dashur drejtues portali, I/e dashur drejtues emisioni, ushqeje këtë public “te pafajshëm” me gjëra qe ja vlejnë .sepse ky duhet te ishte misioni yt! 

Mediokriteti dhe Pseudoarti tashmë falë jush kanë zënë vënd fuqishëm në të shkretin “Vend",”-përfundon Elgiti.

Source @Gazeta Express

 


Just a few days ago after a long odyssey of denials and evasive responses, through the same picture on Instagram, songwriter Elgit Doda and singer Klea Huta admitted that they are in a love affair.

Even through different followers and artists, it was taught that the couple have been together for more than a year and a half, but have been careful to hide the connection away from the eyes of the media and followers.

However, today's premiere-songwriter Elgit Doda has been surprised with a long post on social networks, saying that it's enough to have a connection or make a scandal to be in the spotlight.

He also noted that the creation of art, beautiful songs and the winning of different prizes at festivals no longer matter before the news of scandals.

The full status of Elgit Doda in social networking:

What does an artist need artwork for?

In Albania, in the country where we live and work is enough to create a relationship, it is enough to produce a scandal, just do a scoop and you are in the center of the portals. Streamline calls for broadcasts ... It does not matter if it is a sludge or intellect!

Do you work as a brother, lie down, endlessly exhausted, sing songs, win festivals, produce musical hits, no one who thinks these things are the real news and you have to nourish the public and get the clicks and the audience deserved.

Dear dear portal manager, Dear showmaker, feed this "innocent" public with things that are worth it, for this should be your mission!

The mediastry and the pseudoarthritis now thanks to you have taken a strong place in the desert "Country", "concludes Elgiti.

Source @Gazeta Express