Floriana Garon nuk do e njihni, ndryshon tërësisht pamje

12.10.2017 15:35

Por mesa duket tashmë që moderatorja jeton në Zvicër ka vendosur të ndryshojë edhe pamje. Në foton e fundit të publikuar prej saj në Instagram e shohim Florianën me një ngjyrë tjetër flokësh duke iu afruar edhe më shumë asaj karrotë. 


Nuk dihet nëse është ndonjë efekt i përdorur në foto apo moderatorja ka vendosur të eksperimentojë me një model dhe ngjyrë të re flokësh. 

Ajo ka drejtuar pak kohë më parë emisionin “Jo vetëm modë”, por pasi u lidh në fejesë me avokatin Enis Daci vendosi të jetojë së bashku me të në Zvicër, duke mos e vazhduar si një lidhje në distancë.


Source @gazetaexpress.com


But the moderator lives in Switzerland has already decided to change the scenery. In her latest Instagram photo, we see Floriana with a different hair color, drawing closer to her carrot.

It is not known whether it is any effect used in the photo or moderator has decided to experiment with a new hair model and color.

She has recently run the show "Not Just Fashionable" but after joining with lawyer Enis Daci decided to live with her in Switzerland, not continuing as a distance connection.

Source @ gazetaexpress.com