Siç e ke zemrën, ta bën zoti fytyrën, Olsi ja Kthen Fiorentinës

12.10.2017 11:14

Ish-banorët e Big Brother herë pas here krijojnë sërish situata mes tyre duke u kthyer kështu në qendër të vëmendjes.


Një ndër historitë e cila ka qenë mjaft e komentuar për shkak të dinamikave që ka patur është edhe ajo mes Olsit dhe Fjorentinës. U ndanë pak muaj pas përfundimit të shoë-t dhe më pas u pajtuan gjatë ditëlindjes së saj për tu ndarë sërish.

Fjorentina para disa ditësh postoi një status ku tregoi të gjithë zhgënjimin e pësuar nga historia me Olsin duke shkruar: “Nuk di nga t’ia nis….me vijn aq shume gjera ne mendje qe perplasen fort me njera tjetren….Premtime te bera qe su mbajten kurre…fjale e vetem fjale ne dukej te embla por ne te vertet fjale boshe qe i mori era…Dhashe shume nga vetja ime duke besuar ne te gjitha ato ca me the,ju kundervura te gjithve vetem per ty sepse besova tek ty…Por cdo gje ndryshoka….


Eshte jeta qe na shtrengon te ndryshojme…..Pak zhgenjimi dhe shum falsiteti i njeriut qe se prisja kurre….Kjo eshte jeta…..Me kohen kupton shum gjera dhe meson se ca njerez arrijne ti mbajne maskat aq bukur sa eshte shume veshtire ti kuptosh….Por un do vazhdoj me koken lart dhe krenare dhe me e forte se kurre sepse shume here gabimet dhe zhgenjimet te bekan me te forte…..,”-përfundon statusi i saj, për të cilin është komentuar se i është drejtuar Olsit.

Ndërkohë që mbrëmjes së djeshme edhe ish-banori ka publikuar në Instagram një foto shoqëruar me një status ku shkruan: “Hmmmm  Ja Pra Ky Esht Personi Qe Perkrahjen , Mbeshtetjen Dhe Mbrojtjen e Ka Ber Me Zemer.. E Gabim Boy Se Kam Te Drejt Kur Them Sic e Ke Zemren ❤ Ta Bo Zoti Ftyren ???? Esht e Kot Te Lodhem Me Keto Lloj Zdrromsash Qe Nuk Din As Vet Ca Funksjoni Kan Ne Jet..

Mos Harro Se Dhe Muret Kan Vesh ???? Ahahahahahahaha Kaq Kisha ???? El.Machico,”-përfundon postimi i tij. Nuk dihet nëse këto fjalë të Olsit janë për Fjorentinën, por tashmë çifti që në fillim ishte ndarë miqësisht, tashmë asnjëri nuk e ndjek tjëtrin në Instagram.

 

Source @gazetaexpresscom


Former Big Brother residents occasionally create the situation again, turning them into the center of attention.

One of the stories that has been well commented because of the dynamics it has had is that between Ols and the Fjorentine. They split a few months after the end of the shoe and then agreed on her birthday to be split again.

Fjorentina a few days ago posted a status that showed all the frustration suffered by history with Olsin, writing: "I do not know where to start ... there come so many things in mind that collide strongly with each other ... .Time done that they were always held ... the only word we seemed to be emblazoned but really empty words that got the wind ... I drank a lot of myself by believing in all that some with the, you opposed it all to you only because I believed in you ... But everything changes ....

It's life that tends to change ... ..And the disappointment and the many falsities of the man I ever expected ... .It is life ... ..There's a lot of time to understand and learns that some people manage to keep your masks so beautiful that it's very hard understand .... But I will continue with my head up and proud and stronger than ever because many times the mistakes and disappointments will be stronger ... .., "- concludes her status, commented for Olsit .

While yesterday evening even a former resident has posted on Instagram a picture accompanied by a status that writes: "Hmmmm Ja So This Person Is Supporting, Supporting And Protecting Has Ber With Hearts .. The Boy Error I'm Straight When Them How Do You Have Heart ❤ Ta Bo Lord Ftyren ???? It's Hot To Lose With These Kinds Of Lights That Do Not Just Cause Some Fun Can Fly

Do not Harro Se And Wearing Walls ???? Ahahahahahahaha Kaq Kisha ???? El.Machico, "- concludes his post. It is unknown whether Olsi's words are for the Fidor, but the couple had already been separated from the beginning, but no one was following the same on Instagram.

Source @gazetaexpresscom