Zbulohet e vërteta pse Françeska Jaçe është shëndoshur kaq shumë

11.10.2017 23:21

Bukuroshja shqiptare Françeska Jaçe ka shtuar kilogram kohëve të fundit
E duket se ajo nuk ka shumë kujdes në shujtat e saj. Në një foto të postuar në InstaStory, Jaçe shihet duke e ngrenë një pizë shumë kalorike. Dihet se pizza është një ushqim i cili ju shëndoshë dhe të fiton kilogram më shumë. Source @gazetaexpress.com


Albanian beauty Françeska Jaçe has added kilograms recently
It seems she does not care much about her meals. In a photo posted on InstaStory, Jae is seen by raising a lot of calories. It is known that pizza is a food that you sound and gain more kilograms.

Source @ gazetaexpress.com