Një zonjë me shum stil, kjo është mamaja moderne e Jonida Maliqit

11.10.2017 22:57

E gjithë Shqipëria tashmë prej vitesh e njeh pasionin e madh të Jonida Maliqit për të bukurën, stilin unik. Këngëtarja në shumë raste është cilësuar si një nga femrat shqiptare me më shumë shije, e gjithashtu të shumta kanë qenë dhe janë vajzat e reja që frymëzohen tek kombinimet që bën Jonida. Por ky pasion i madh i artistes, nuk ka lindur nga hiçi, madje mund të themi se e ka edhe pak të trashëguar.


Nëna e saj është gjithashtu një zonjë me shije të hollë e me stil të veçantë. Dje Jonida publikoi një video të së ëmës veshur me të kuqe, në të cilën e quante “E bukura ime”.


Source @revistawho.com


All over Albania has for years recognized Jonida Maliqi's passion for beauty, a unique style. The singer has in many cases been rated as one of the most talented Albanian women, and there have also been many new girls inspired by Jonida's combinations. But this great passion of the artist is not born out of nothing, even we can say that he has a little inherited.

Her mother is also a lady of exquisite and distinctive style. Yesterday Jonida published a video of his mother in red, in which he called her "My Beautiful."

Source @ revistawho.com