Rezarta Shkurta përlotet në emision dhe rrëngjeth, tregon vuajtjen e vajzës për mungesën e të atit

11.10.2017 22:29

Rezarta Shkurta emocionohet dhe nuk flet dot gjatë kur pyetet për Ermalin.
E ftuar në Pasdite në Top Channel ajo ka rrëfyer marrëdhënien me të, tashmë larg njëri-tjetrit."Kur ndodhi ngjarja, atë kohë isha shumë e dehur, e mpirë, e hutuar për ta kuptuar çfarë po ndodh. Ne kishim vajzën 1 vjeçe. Ishim në kulmin e lumturisë. Ishte shumë e vështirë është pak ta thuash..." tha ajo e përlotur në bisedë me Jonida Shehun.


E pikërisht pika e tyre më e dobët, duket se është njeriu që u jep më shumë forcë, si Rezartës dhe Ermalit; është vajza e tyre Hera.

"Personi që na jep kurajo të dyve është vajza jonë Hera. Nuk e di nëse ajo ka arritur ta kuptojë nocionin baba! Edhe ajo ditët e para kur ndodhi ngjarja as nuk hante, as nuk flinte mirë", tregoi e Rezarta në Pasdite në Top Channel.


E ka të pamundur të flasë gjatë pasi lotët nuk e lënë të komentojë ditët e Herës pa babain, takimet e Rezartës me bashkëshortin dhe surprizat e ditëlindjeve. E sigurtë që ai po e ndjek intervistën e saj i thotë publikisht "Te dua".

Nuk lë pa komentuar marrëdhënien e saj me vjehrrën, duke treguar se e ndihmon me vajzën dhe se kanë një raport shumë të mirë.

Rezarta Shkurta flet edhe për raportet me miqtë, artistët dhe karrierën si këngëtare. Flet për herë të parë edhe përse nuk e ndjek në Instagram mikeshën e saj Zajminë.

"Në fakt nuk e kam ndjekur kurrë. E kam Instagramin për biznes dhe ndjek vetëm ato. Nuk ka ndonjë hatërmbetje për këtë gjë", sqaroi Rezarta.

Sa për miqtë, duket se nuk ka shumë. Përmend Elgit Dodën dhe konfirmon lidhjen e tij me Klea Hutën.

"E kam uruar para një viti kur e mora vesh", tha ajo duke qeshur në studion e Pasdite në Top Channel.

Source @topchannel


Rezarta Shkurta is excited and can not speak long when asked about Ermalin.
"When the event took place, that time I was very drunk, numb, confused to understand what was happening. We had a girl of 1 year. We were at the peak of happiness. It was very hard to say a bit ... "she said tearing in conversation with Jonida Shehu.

And it is their weakest point, it seems to be the man who gives more strength, like Rezarta and Ermali; is their daughter.

"The person who gives us courage is our daughter Hera, I do not know if she has come to understand the father's notion, even the first days when the event did not even eat, nor did she sleep well," Rezarta said in the afternoon at the Top Channel.

It is impossible to speak long after the tears do not let her comment on Hera's days without her father, Rezarta's meetings with her husband and the birthday surprises. Sure he is following her interview publicly saying "I love you".

I leave no comment on her relationship with her mother-in-law, showing she helps with the girl and they have a very good relationship.

Rezarta Shkurta also talks about relationships with friends, artists and career as a singer. Speaks for the first time even why he does not follow her friend Zajmina on Instagram.

"I have never followed, I have Instagram for business, and I follow only those." There is no question about this, "explained Rezarta.

As for friends, it seems that there is not much. Mention Elgit Dodan and confirms his relationship with Klea Hutën.

"I wished it a year ago when I heard it," she said laughing at the studio of the afternoon on Top Channel.

Source @topchannel