Alketa Vejsiu ka nevojë për ju ,si do i përgjigjeshit pyetjes së saj

11.10.2017 20:38

Është cilësuar si një nga moderatoret më të dashura dhe që rrezaton pozitivitet në publikun shqiptar. Alketa Vejsiu është gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe publikimet e një pas njëshme  të saj e tregojnë të adhurueshme.

Alketa ka ndarë foto nga udhëtimi i saj i fundit në shtetin fqinj, Italinë.


‘Firenze eshte qyteti qe dua me shume ne bote pas Tirones time! Po qyteti juaj cili eshte?’-ka shkruar Alketa krah fotos.

Alketa ka kërkuar mendimin e fansave të saj se cili është qyteti i tyre i preferuar në mbarë botën. Moderatorja është nëj nga personat Vip në Shqipëri që i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshme të botës. Ndër  shtetet më të preferuarit nga sa kemi parë në postimet e saj janë Franca dhe Italia. 


Pavarësisht mrekullive që mund të vizitohen në vendet e ndryshme të botës, Alketa qytetin e preferuar ka zgjedhur Tiranën.

Source @Gazeta Express


He is considered one of the most beloved moderators and radiates positivity in the Albanian public. Alketa Vejsiu is always in the spotlight, and her posthumous releases show her adorable.

Alketa shared the photo from her last trip to the neighboring state of Italy.

'Florence is the city I love most in the world after my Tirones! Yes, what is your city? "- wrote Alketa side by side.

Alketa has asked her fans what their favorite city is all over the world. The moderator is one of the Vip people in Albania who likes to travel to different parts of the world. Among the most favorite countries we have seen in its posts are France and Italy.

Despite miracles that can be visited in different parts of the world, Alketa preferred the city of Tirana.

Source @Gazeta Express