Trupi i Zaiminës në muajin e gjashtë të shtatëzanisë është për tu admiruar

11.10.2017 17:44

Këngëtarja e njohur Zaimina Vasjari do të bëhet nënë së shpejti, ku do të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë. Prej kohësh në fakt ishte përfolur që ish-Miss Shqipëria ishte shtatzënë, edhe pse ajo vetë e pranoi vetëm disa ditë më parë. Tashmë mami i ardhshëm nuk e fsheh më shtatzëninë, por madje pozon me fustanet e dyqanit të saj, si një modele profesioniste.


23 javësh shtatzënë, dhe barku i rrumbullakosur që çdo grua ka në atë muaj, tek Zaimina nuk duket.

Këngëtarja me siguri ka ndjekur një dietë të rregullt ushqimore, ose vazhdon të shkojë në palestër, që është kaq në formë sa barku nuk i duket pothuajse fare.


Source @revistaclass.al


The famous singer Zaimina Vasjari will become a mother soon, where she will bring her first baby. It has long been rumored that former Miss Albania was pregnant, although she accepted it only a few days ago. Already the next midwife does not hide her pregnancy, but even poses with her dresses as a professional model.

23 weeks pregnant, and the rounded womb that every woman has in that month at Zaimina does not seem.

The singer has probably followed a regular diet, or continues to go to the gym, which is so in shape that the stomach does not seem almost at all.

Source @ revistaclass.al