Të gjithë do donin ta kishin një vjehrrë si ajo e Floriana Garos, ja asryeja

11.10.2017 12:23

Zakonisht marrëdhënia mes nuses dhe vjehrrës, lë shumë për të dëshiruar.
Por Floariana Garo është me fat në këtë pjesë. Ish moderatorja e “Jo vetëm modë”, la Shqipërinë për të nisur një jetë të re pranë të dashurit të zerës, në Gjenevë.


Vjehrra e saj, Lumturi Koleci, kryetare e Aleancës Kuqezi, në një intervistë të dhënë për gazeta shqiptare ka rrëfyer edhe raportin që ka me Florianën. Ajo preferon ta ketë më shumë shoqe sesa nuse.

“Unë dhe Floriana as që e kemi parë ndonjëherë raportin tonë me syrin e vjehrrës dhe nuses. Ne njihemi prej një viti dhe marrëdhënia jonë është e dy mikeshave të mira që e vlerësojnë dhe e respektojnë shumë njëra-tjetrën,” shprehet Lumturia.


Ndërsa sa i përket të bërit gjyshe, Lumturia ia ka lënë në dorë çiftit.

Souce @intv.al


Usually the relationship between the bride and mother-in-law leaves much to be desired.
But Floariana Garo is lucky in this part. The former "Not Just Fashionable" moderator left Albania to launch a new life near her beloved Geneva.

Her mother-in-law, Lumturi Koleci, chairman of the Kuqezi Alliance, in an interview for the Albanian newspaper has also confessed to her report with Florianën. She prefers to have more friends than a bride.

"Floriana and I have never seen our report with the mother-in-law eye. We are known for a year and our relationship is of two good friends who appreciate and respect each other very much, "says Happiness.

As far as grandma is concerned, Happiness has left the couple in charge.

Souce @ intv