Pas largimit të Fiori Dardhës, shpërthen Linda Rei

11.10.2017 11:14

Gjithçka ndodhi mbrëmjen e së hënës kur mes Fiorit dhe anëtarit të jurisë Robert Alisë nisi një debat i ashpër lidhur me dhunën ndaj grave, i cili përfundoi në ofendime dhe në vendimin drastik të gazetares për të lënë në mes spektaklin. 


Ndonëse ajo u kthye për të kërcyer e veshur me atlete sërish diçka e tillë nuk ka ndikuar në vendimin e saj për tu larguar. Pjesë e debatit u bënë gjithashtu edhe ish-missi Valbona Selimllari dhe aktori i njohur Mehdi Melka.

Ndërkohë për largimin e Dardhës ka reaguar edhe një tjetër konkurrente,e  cila gjithashtu ka lënë në mes spektaklin e kërcimit për shkak të problemeve me produksionin.


Bëhet fjalë për Linda Rein, e cila nuk ka qëndruar pa reaguar në favor të Fiorit duke publikuar një postim  në rrjete sociale ku shkruan: “Jo për gje kam respekt dhe të admiroj! 

Fjalët e tua pak a shumë janë edhe të miat, nuk e di i kujt është faji, por njerëzit që janë të realizuar në jetën e tyre nuk ndjejnë kënaqësi dhe kanë dëshirë të largohen nga ky spektakël pa respekt nga njerëzve”,-përfundon postimin e saj Linda Rei për gazetaren Fiori Dardha. 

Nuk dihet se kush do të jetë personazhi që do të zëvendësoi Fiorin pas largimit të saj, ndërkohë që bashkë me Lindën  shkon në dy numri i vipave të larguar nga ky spektakël.

Source @gazetaexpress.com


Everything happened on Monday evening when Fiori and junior member Robert Alia embarked on a fierce debate over violence against women, who ended up insulting and in the journalist's drastic decision to leave the spectacle.

Though she came back to dance and sneaking again, something like this did not affect her decision to leave. Part of the debate was also made by former missionary Valbona Selimllari and renowned actor Mehdi Melka.

Meanwhile for the departure of Dardhë has reacted another competitor, which has also left in the dance show because of problems with the production.

It is about Linda Rein, who has not reacted in favor of Fiori by publishing a post on social networks where she writes: "I do not respect and admire it!

Your words are more or less my own, I do not know whose fault it is, but the people who are realized in their lives do not feel pleasure and want to leave this spectacle without respect from people "- concludes the posting of her Linda Rei for journalist Fiori Dardha.

It is not known who will be the character that would replace Fiorin after leaving, while along with Linda goes to the two number of vips left by this spectacle.

Source @ gazetaexpress.com