Klea dhe Elgiti pranuan lidhjen me një foto të ëmbël, por pyetja e Turit nuk pritej

11.10.2017 00:36

Nuk kishte mënyrë më të mirë për të zyrtarizuar lidhjen!

Pas shumë thashethemesh e mohimesh, Elgit Doda dhe Klea Huta më në fund kanë pranuar se janë në një lidhje dhe këtë e kanë bërë me një foto të ëmbël.


Çifti simpatik kanë postuar të dy të njëjtën foto ku Elgiti shfaqet duke puthur Klean në ballë dhe duken të më lumtur se asnjëherë tjetër. Ka pasur komente të shumta nga fansat dhe kolegët e tyre që e kanë uruar çiftin më të ri të showbizit. Kjo foto nuk i shpëtoi as Noizyt pa komentuar “My g “, ndërsa Çiljeta i ka uruar çiftit të ri dasmë.

Por komenti i Turjan Hyskës ka bërë shumë përshtypje."Qenkeni bashkë ju?", pyet moderatori.Me siguri do ketë qenë ndonjë shaka e Turit. 


Source @intv.al


There was no better way to formalize the link!

After many rumors and denials, Elgit Doda and Klea Huta finally admitted that they are in a relationship and have done so with a sweet picture.

The charming couple have posted both the same picture as Elgiti appears kissing Klean in the forehead and look happier than ever. There have been numerous comments from fans and colleagues who congratulate the youngest showbiz show. This photo did not save Noizy without commenting on "My g", while Çiljeta congratulated the new wedding couple.

But Turjan Hysk's comment has made a lot of impressions. "Are you together with you?" Asks the moderator. There will certainly be a joke of Turin.

Source @ intv.al