Nuk keni për ta besuar sa vite diferencë ka Alketa Vejsiu me burrin e saj

10.10.2017 23:51

Ndonëse është një nga personazhet publikë më të njohur në Shqipëri, Alketa Vejsiu ka ditur ta ruajë me fanatizëm jetën e saj private. Ajo nuk ka bërë publike asnjëherë fytyrën e bashkëshortit dhe identitetin e tij.


Alketa Vejsiu dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë plot 15-vite diferencë moshe me njëri-tjetrin: ajo 33 vjeçe, ndërsa ai 48.

Moderatorja dhe biznesmeni kanë lidhur kurorë në vitin 2006 në një dasmë “të blinduar” në periferi të Tiranës dhe kanë dy fëmijë së bashku, vajzën Nicole dhe djalin Lionel.


Source @syri.net


Though he is one of the most famous public figures in Albania, Alketa Vejsiu has known to fanatically keep her private life. She has never made public the spouse's face and identity.

Alketa Vejsiu and her husband Ardiani have 15 years of age difference with each other: the 33-year-old, and the 48-year-old.

The moderator and businessman joined the crown in 2006 at a "armored" wedding on the outskirts of Tirana and have two children together, daughter Nicole and Lionel.

Source @ syri.net