Rashel Kolaneci largohet nga Xing me Ermalin, arsyeja nuk do ju pëlqej

10.10.2017 23:22

Personazhi tip i programit të suksesshëm të “Tv Klan” Rashel Kolaneci, nuk do të shfaqet më në këtë ekran. Ajo ka ikur nga “Xing me Ermalin”, programi ku mori famë sezonin e kaluar dhe e nisi me sukses këtë sezon. E kontaktuar nga “RevistaWho.com” Rashel e pohoi largimin, duke mos dhënë më shumë detaje. Nuk dihet ende nëse ajo do të nisë ndonjë angazhim të ri në një tjetër kanal.


Të shohim se kë do të zgjedhë Mamaqi për të zëvendësuar një nga vajzat më seksi shqiptare.


Source @revistawho.com


The character of the successful program of "Tv Klan" Rashel Kolaneci will no longer appear on this screen. She has fled from "Xing with Ermalin", the program that got fame last season and started off successfully this season. Contacted by "RevistaWho.com" Rashel confirmed the departure, leaving no more details. It is still unknown whether it will launch any new engagement in another channel.

Let's see who will choose Mamaqi to replace one of the most sexy Albanian girls.

Source @ revistawho.com