Klaudia Pepa bëri që Xhensila Myrtezaj ti drejtohet Zotit

10.10.2017 21:53

Balerina e njohur shqiptare Klaudia Pepa është një nga personazhet që së fundmi i është kushtuar më tepër vëmendje. Ajo i ka të një pas njëshme publikimet sensuale. Këtë herë Klaudia ka publikuar një foto e cila ka magjepsur dhe këngëtaren e njohur shqiptare Xhensila Myrtezaj.


‘Zot, sa e bukur”ka thënë bukuroshja shqiptare ku Klaudia rrezaton.

Këto ditë kanë qenë të mbushura me publikimet e klaudiës në të cilat nuk ka mbetur pa reaguar as ish bashkëshorti i saj Albi Nako.


Ndarja e tyre ka zhurmuar gjithë vendin.

Albi dhe Klaudia  u përfolën akoma më shumë, pasi në një mesazh të transmetuar në emisionin ‘Rudina’ e cilësoi ish bashkëshortin e saj Albin si ‘Vëllain e madh’.

Në intervista të një pas njëshme Albi ka treguar se mes tyre ka një marrëdhënie shumë të mirë dhe komunikojnë shpesh me njëri-tjetrin.

Ndër të tjer Albi ka zbuluar se shkaku i ndarjes së tyre ishin në një farë mënyre prindërit etij. Për shkak të moshës Albi duhet të jetë pranë tyre dhe nuk mund të zhvendosej drejt Italisë atje ku ndodhet ish bashkëshortja e tij.

Source @gazetaexpress.com


The renowned Albanian ballet player Klaudia Pepa is one of the characters that has recently been paid more attention. She has one-on-one sensual publications. This time Klaudia has published a picture that has fascinated the famous Albanian singer Jensila Myrtezaj.

'How beautiful,' said the Albanian beauty where Claudius radiates.

These days were filled with clown publications, in which her former husband, Albi Nako, did not even react.

Their division has been ringing the whole country.

Albi and Claudius were even worse, because in a message broadcast on the show 'Rudina' her ex-husband Albin described her as the 'Big Brother'.

In one-on-one interviews Albi has shown that there is a very good relationship between them and often communicate with one another.

Among others Albi has discovered that the cause of their separation was in some way his parents. Due to Albi's age, he must be close to them and can not move to Italy where his former wife is.

Source @ gazetaexpress.com