Demaskohet Rashel Kolaneci, do habiteni si dukej para operacioneve

10.10.2017 20:05

Rashel Kolaneci është shfaqur si një vajzë mjaft tërheqëse dhe me forma bombastike. Gjtihmonë ajo është përfolur se u është ndënshtruar ndërhyrjeve kirurgjikale, por këto zëra ajo i ka mohuar në mënyrë kategorike. 


Kampionia e Shqipërisë në Kikbox është demaskuar nga faqja në Instagram ‘Demaskime Shqiptare’ .

I janë publikuar foto para se ajo të kishte famën që ka sot. Rasheli nuk duekt e njëjta pa fuzët e fryra dhe vetullat e trasha. Këto foto nuk janë publikuar më parë. Në to vihet re ndryshimi i madh.


Për sa u përket formave trupore Rasheli është akuzuar se ka përdorur fotoshop. Kujtojmë se në Rasheli i është nënshtruar kortrollit nga mjeku i Vip-ave, Skerdi Faria kur ai ishtei ftuar në emisionin ‘Xing’. 

Faria ka mohuar që Rashel të ketë ndërhyrje dhe se format e saj janë origjinale.

Source @gazetaexpress.com


Rashel Kolaneci has emerged as a pretty attractive girl with a bombastic shape. She has been rumored to have been subjected to surgical interventions, but she has categorically denied these rumors.

Albania's championship in Kikbox is unmasked by the site at Instagram 'Demaskime Shqiptare'.

I've been posting a picture before she has the fame she has today. Rasheli does not have the same duct without inflated fuzz and thick eyebrows. These photos have not been published before. In them is the big change.

Regarding body shapes, Rasheli is accused of using a photo shoe. We recall that Rasheli was subjected to a cardiac check by Vip's doctor Skerdi Faria when he was invited to the show 'Xing'.

Faria has denied that Rashel has interference and that its forms are original.

Source @ gazetaexpress.com