Moderatorja shqiptare sulmon Arielin e Kim Kardashian, 400 euro për të mësuar make up, as në një univers paralel

10.10.2017 19:01

Ashtu siç ishte lajmëruar më parë, ditën e djeshme është mbajtur masterclass-i i parë në Shqipëri nga Ariel Tejada, apo i njohur si grimieri personal i Kim Kardashian, Kylie e Kendall Jenner.


Ariel erdhi në Tiranë me ndihmën e dy motrave, Agnesa dhe Anxhelina Hadërgjonaj dhe u mësoi të apasionuarve pas make up-it në Shqipëri të gjitha sekretet që ai vetë përdor mbi motrat Kardashian-Jenner në 4 orë, në Teatrin Eksperimental, “Kujtim Spahivogli”.

Sigurisht, për të qenë pjesë e masterclass-it duhet të paguaje një çmim të konsiderueshëm, i cili për moderatoren shqiptare Eva Murati është i papërballueshëm.


Në një postim në Instagram, Eva shkruan:

“400 euro që të mësoj makeup në 4 orë? Dreq jo!”.

“…as në një univers paralel ku nuk ekzistojnë tutorials e Youtube!”.

Nuk e dimë nëse ky është çmimi real i biletës për në masterclass, por edhe nëse do të qe, deri tani nga pjesëmarrësit nuk është ankuar askush. Prandaj na mbetet vetëm të presim!

Source @Blitz.al


As previously reported, yesterday's masterclass was held in Albania by Ariel Tejada, or known as Kim Kardashian, Kylie and Kendall Jenner's personal make-up.

Ariel came to Tirana with the help of two sisters, Agnesa and Anxhelina Hadërgjonaj and taught enthusiasts after make up in Albania all the secrets she himself uses on Kardashian-Jenner sisters in 4 hours at the Experimental Theater, Kujtim Spahivogli, .

Of course, to be part of the masterclass you have to pay a considerable price, which for the Albanian moderator Eva Murati is irresistible.

In a post on Instagram, Eva writes:

"400 euros to learn makeup in 4 hours? Hey no! ".

"... neither in a parallel universe where there are no YouTube tutorials!".

We do not know if this is the real price of the ticket for the masterclass, but even if it was, so far no one complained to the participants. So we just have to wait!

Source @ Blitz.al