Fitorja e Italisë me Shqipërinë ndëshkon edhe Danjelin e Big Brother, humbet flokët pas një basti

10.10.2017 16:28

Ndeshja e mbrëmshme midis Italisë dhe Shqipërisë na ka mbajtur me emocione të mëdha. Krahas një pjese të madhe të tifozerisë e cila e shijoi si një shfaqje të madhe që nuk përsëritet çdo vit, morëm vesh se ka edhe prej atyre që për këtë ndeshje kanë humbur edhe flokët.


Fituesit e edicionit të fundit të Big Brother, Danjeli dhe Fotinia kishin vënë një bast se nëse Shqipëria do të humbte, Danjeli do të priste flokët.

E për fatin e tij të keq kështu ka ndodhur, sepse skuadra jonë e zemres pavarësisht lojës së barabartë dhe rasteve të shumta u ndëshkua me një gol në minutën e 75-të. Foton e Danjelit me flokë të prera duket se e ka shpëndarë Fotinia, e cila ka shkruar:


“Kështu është kur lidh një bast kaq të rrezikshëm! Humbet flokët”.

Më pas, në një tjetër foto:

“Me humbjen humba flokët, mos vini baste të tilla!”

E ku ka mesazh sensibilizues më të mirë se ky? Mos vendosni baste, se ju bien flokët!

 

Si para ekranit si mbrapa ekranit po i njejti person..Faleminderit z. Erjon Veliaj 👐

A post shared by Danjel Fotini Dedndreaj (@la_fo_da) on

Source @Blitz.al


Last night's match between Italy and Albania has kept us with great emotions. Along with a large part of the tifozería which she enjoyed as a great show that does not repeat every year, we learned that there are also those who for this match have lost hair.

The winners of Big Brother, Danjeli and Fotinia's latest edition had bet on whether Albania would lose, Danjeli would have to wait for the hair.

And for his bad luck this has happened, because our team of heart despite equal games and numerous occasions was penalized with a goal in the 75th minute. Photograph of Danijel with curly hair appears to have been released by Fotinia, which has written:

"So is when you hook up such a dangerous bet! Lose hair ".

Then, in another picture:

"With loss I missed my hair, do not bargain!"

Where is the sensitivity message better than this? Do not place bets, you fall your hair!

As before the screen like the back of the screen is the same person .. Thank you Mr.. Erjon Veliaj 👐

A post shared by Danijel Fotini Dedndreaj (@la_fo_da) on

Source @ Blitz.al