Për të gjithë ata që e humbën sherrin e djeshëm mes Fiori Dardhës dhe Robert Aliaj, publikohet video e plotë

10.10.2017 14:57

Mbrëmjen e djeshme, ndonëse shumica e shqiptarëve kanë qenë duke ndjekur skuadrën tonë të Kombëtares duke luajtur me Italinë, në puntatën e radhës në ‘Dance with me’ gjërat nuk shkuan dhe aq mirë pasi pati një tension të lartë midis Fiori Dardhës nga paneli i konkurrenteve dhe Robert Aliajt nga paneli i jurisë.


Në një moment të debatit, Fiori madje u largua nga salla duke bërë të ditur se nuk mund të ishte më pjesë e kastit pas atij ofendimi që i ndodhi ndërkohë që u kthye më vonë pas kërkesave të shumta të produksionit dhe ngulmimit të bashkëshortit të saj i cili i kërkoi të mos e linte në mes garën.

Vetëm para pak minutash është publikuar edhe video e këtij momenti nga Tv Klan për të gjithë ata që e humbën në transmetimin live në televizion mbrëmjen e djeshme.


Source @blitz.al


Yesterday evening, although most of the Albanians have been following our national team playing with Italy, the next bet in 'Dance With Me' things did not go so well as there was a high tension between Fiori Dardhė from the panel of competitors and Robert Aliajt from the jury panel.

At a moment of debate, Fiori even left the room announcing that he could no longer be part of the caste after the insult that occurred while he later returned after the many demands of the production and insistence of her husband who asked him not to leave the race.

Just a few minutes ago, the video of this moment was published by Tv Klan for all those who lost in live broadcast on television yesterday evening.

Source @ blitz.al