Kush ka thënë që është plakur Leonora Jakupi, bëni mirë të shikoni njëher këto foto

10.10.2017 09:25

Këngëtarja e disa dekadave, Leonora Jakupi është gjithmonë në qendër të vëmendjes.
Përveç që shumë prej nesh janë rritur me të dhe këngët e saj, ajo ka kohë të gjatë që qëndron në skenë dhe kurrë interesimi për të nuk humbet.


Së fundi Leonora ka postuar një fotografi “Insta Story” në të cilën duket sensacionale. Me pamjen dhe stilin e saj ajo duket si një 20 vjeçare.

Shikoni se si duket Leonora.


Source @indeksonline.net

 


The singer of several decades, Leonora Jakupi is always in the spotlight.
Except that many of us have grown up with her and her songs, she has long staged and never cares about her.

Finally, Leonora has posted a photograph of "Insta Story" in which it seems sensational. With her appearance and style she looks like a 20 year old.

Look at what Leonora looks like.

Source @ indeksonline.net